IPTVR

Cateva motive de ce sa alegi canale iptv Romania?

1- Fara antena parabolica

Atunci cand alegi o varianta de canale tv prin ip trebuie sa stii ca nu ai nevoie de antena parabolica sau alte artefacte precum un reciver de semnal. Ai nevoie doar de internet bun acasa si un Smart TV, un laptop, o tableta sau un telefon si o aplicatie care sa ruleze link-ul cu programele dorite.

2- Fara contracte de permanenta

Alt avantaj al acestei televiziuni este ca nu suntem legati de nimeni, platim pentru cat timp vrem sa le folosim. Poate vrem doar trei luni, poate sase. Atunci cand pleci in vacanta o luna sau doua nu esti obligat sa iti faci un abonament iptv. Nu se face contract de permanenta.

3- Numar nelimitat de canale

Pachetele de televiziune online prin ip nu sunt limitate la un anumit numar de canale pe care sa le primesti. Poti sa alegi atat canalele din tara favorita cat si toate canalele din lume disponibile in toate tarile din toate colturile lumii.

4- Testare gratuita

Pentru ca noi suntem siguri de calitatea canalelor iptv romanesti oferite, oferim utilizatorilor un test gratuit, in cazul nostru de 24 de ore. Atunci cand te gandesti ca poate nu iti merge bine canalul tau preferat sau poate nu ai canalele pe care le doresti este mult mai simplu sa ceri un test, te convingi de toate functionalitatile si pe urma ceri un abonament.

Leave A Comment

What’s happening in your mind about this post !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

icon 01

Where We Are

2724 Franklee Lane Fort Washington, PA 19034

icon 02

24/7 Tech Support

WordPress and WHMCS integration by i-Plugins